Allsvenskan: Elfsborg – Malmö FF

I kväll har vi ett toppmöte i Allsvenskan på Borås Arena när Elfsborg tar emot Malmö FF. Elfsborg är som bekant ett starkt hemmalag men oddsen talar för ett jämnt möte.

Matchstart: 19:00
TV: C More Sport
Livestream: C Sports
Odds (1-X-2): 2,70 – 3,25 – 2,65

Odds från Unibet

Det är ett mycket intressant möte vi har att se fram emot i kvällens omgång av Allsvenskan. Malmö FF ligger på andra plats i tabellen två poäng bakom serieledande IFK Göteborg och tre har vi Elfsborg med en poäng bakom Malmö. Med den nuvarande tabellställningen i Allsvenskan så innebär det att både Malmö FF och Elfsborg går upp i serieledning vid seger i kväll. Malmö FF med ett poäng före och Elfsborg med samma poäng som Göteborg men med bättre målskillnad och fler gjorda mål.

Elfsborg är oftast starka på Borås Arena och är obesegrade hemma så här lång. Dock har man haft det svårt för Malmö FF och förlorat de två senaste hemmamatcherna mot de regerande svenska mästarna.

Skadade spelare

Elfsborg: Simon Hedlund, Jon Jönsson och Emir Bajram
Malmö: Agon Mehmeti och Simon Kroon.

Malmö knapp oddsfavorit

De är viktiga poäng på spel i kväll eftersom både Malmö och Elfsborg förväntas hänga med i toppen hela säsongen. Kikar vi på oddsen talar de också för ett mycket jämnt möte och spelbolaget Unibet ger oddset 2,70 på att Elfsborg tar tre poäng och men håller Malmö som knapp favorit till 2,65 gånger pengarna.