bet365

Allsvenskan: Elfsborg och IFK Göteborg säkra spel

Topplaget Elfsborg tar emot Djurgården på Borås Arena senare i dag. En drabbning där hemmalaget är stora favoriter och statistiskt sett så borde de ta hem denna match. Sen kommer bottenlaget Halmstad att gästa IFK Göteborg, en bortamatch som inte Halmstad har lyckats att bemästra de tre senaste försöken.

19:00 IF Elfsborg – Djurgården

Elfsborg har ett mycket bra facit mot Djurgården och på de senaste sju försöken har det blivit sex segrar och en oavgjord för Elfsborg. På hemmaplan är Elfsborg mycket säkra vilket talar ännu mer för en vinst till Elfsborg.

Båda lagen har dock en positiv formkurva just nu där Djurgården har 3 segrar och en oavgjord på de fem senaste matcherna och Elfsborg fyra vunna och en oavgjord.

Elfsborg är som sagt stora favoriter i mötet och bästa oddset för en vinst till boråslaget hittar du hos :unibet: till 1.50 gånger pengarna. Spelbolagen tror inte på Djurgården där bästa oddset är 7.00 hos :888sport:.

19:00 IFK Göteborg – Halmstads BK

Halmstads säsong har varit katastrofal än så länge. Förlusterna har radat upp sig och inför matchen i kväll ser det ut som att det blir ännu en förlust. Med endast sju poäng är Halmstad än så länge är Halmstad näst intill förlorad när mer än halva säsongen har gått, om det ska ske någon typ av upphämtning gäller det för Halmstad att vinna fem matcher i rad för att komma i fas med bottenlagen, så det är en lång väg att klättra uppåt.

När dommaren blåser i pipan ikväll är det inte mycket som talara för att Halmstad kommer att vinna . Spelbolagen är också pessimistiska och :betfair: ger det bästa oddset till 10.93 gånger pengarna. Andra bullar är det för Göteborg, som har kommit igång nu med en positiv formkurva. Spelbolagen tror med andra ord på en säker seger till Göteborg och bästa oddset hittar du hos :ladbrokes: till 1.33 gånger pengarna.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 25 juli, 2011