Allsvenskan: Göteborg tar SM-guld enligt oddsen

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

På lördag är det seriefinal i allsvenskan. Det är jämnt i topp, IFK Göteborg ligger endast ett poäng bakom IFK Norrköping och enligt oddsen blir det Göteborg som tar hem SM-guldet.

Malmö FF – IFK Norrköping

Start: kl 13:00
Sänds: C More Sport
Matchodds: 2,65 – 3,50 – 2,57 (Unibet)

Serieledarna IFK Norrköping är redan på plats i Malmö där man ska möta Malmö FF. Malmö FF ligger två två poäng före rivalen Elfsborg och slåss för en fjärdeplats i allsvenskan som kan ge en plats i Europa League. Både Malmö FF och IFK Norrköping har därmed mycket att kämpa för, så det lär bli en mycket spännande match på ett nästan fullsatt Swedbank Stadion. Oddsen är jämna och spelbolagen är oeniga om vilka som vinner. Unibet håller Norrköping som knapp favorit och vinner man säkrar man SM-guldet.

IFK Göteborg – Kalmar FF

Start: kl 13:00
Sänds: C More Fotboll
Matchodds: 1,17 – 7,00 – 16,00 (Unibet)

Om IFK Norrköping skulle förlora går SM-guldet till IFK Göteborg om Blåvitt vinner eller spelar oavgjort mot Kalmar FF.

Kalmar FF ligger på trettonde plats i tabellen och Göteborg är storfavorit att vinna denna match. Unibet sätter oddset till 1,17 för vinst till IFK Göteborg och 16,00 för vinst till Kalmar FF. Senaste gången Kalmar vann mot IFK Göteborg borta var 2006. Göteborg vann i måndags mot AIK på Friends Arena efter att ha bytt formation från 4-4-2 till 4-4-1-1 och lär behålla den uppställningen mot Kalmar FF.

Enligt oddsen är Blåvitt favoriter att vinna SM-guldet. Vinner man blir det 19:e SM-guldet.

Örebro SK – AIK

Start: kl 13:00
Sänds: C More Live
Matchodds: 3,10 – 3,55 – 2,25 (Unibet)

Även matchen Örebro – AIK är intressant, då AIK ligger tre poäng bakom serieledarna och har i teorin en liten chans på guldet. Unibet sätter dock oddset till 76,00 på att AIK tar guld. För att AIK ska vinna SM-guld behöver man vinna mot Örebro SK samtidigt som IFK Norrköping och IFK Göteborg förlorar och AIK tar in målskillnaden +5 mål på IFK Norrköping

Odds vinnare allsvenskan 2015:

IFK Göteborg – 1,72
IFK Norrköping – 2,15
AIK – 76,00

Odds hos Unibet

Skribent: Caroline_a

Skriven den 30 oktober, 2015