Allsvenskan: Hammarby – Djurgården

I kväll är det äntligen derby mellan Hammarby och Djurgården i Allsvenskan efter en fem år lång väntan. Två lag som har inlett säsongen på helt olika sätt men kikar vi på oddsen väntas det bli ett jämnt Stockholms-derby. Kolla in hur du kan få ett riskfritt spel på mötet upp till 250 kronor.

Matchstart: 19:05
TV: C More Sport, C Moire Live 4
Livestream: C Sports
2,40 – 3,30 – 2,85

Odds från betway

Vi kan räkna med ett otroligt hett derby mellan Hammarby och Djurgården på Tele2 Arena i kväll. De två Stockholmslagen har inte möts sedan Hammarby åkte ned till Superettan, efter säsongen 2009, och med arenan är slutsåld har vi en publikfest är att vänta i kväll.

Hammarby utan förlust så här långt

Hammarby har inlett säsongen på ett imponerande sätt. Först och främst så slog man ut AIK i Svenska Cupen, 2-1, och gick vidare till slutspelet där det dock blev respass direkt mot Elfsborg med 0-3. I Allsvenskan har man också inlett säsongen på ett strålande vis med att besegra Häcken hemma med 2-0 och följde upp detta med ett oavgjort resultat borta mot Elfsborg, 1-1.

Djurgården fortfarande utan seger

För Djurgårdens del har säsongen inte börjat på något vidare vis. I Svenska Cupen floppade man totalt och gick inte vidare från en förhållandevis enkel grupp. I allsvenskan förlorade man mot Elfsborg hemma, 1-2, men man fick i alla fall med sig ett 1-1 resultat borta mot Häcken.

Oddsen talar för ett jämnt möte

Hammarby är lite i ett stim just nu och med de fina resultaten i upptakten av säsongen så borde man vara favoriter på hemmaplan i kväll. Dessutom har Hammarby faktiskt fyra raka segrar mot Djurgården om man går tillbaka och kollar på statistik från säsongerna 2008 och 2009. Men kikar vi på oddsen är de jämna från spelbolagen och ett spel på en Hammarby-seger ger höga 2,40 gånger pengarna samtidigt som ett spel på Djurgården ger 2,85 gånger pengarna hos spelbolaget betway.

Erbjudande: Pengarna tillbaka om Hellenius nätar

Linus Hallenius nätade för Hammarby i den senaste matchen mot Elfsborg och tror du att han nätar även i kväll bör du kika in betways erbjudande. Spela på matchen hos betway och skulle Hallenius göra mål i kvällens derby mot Djurgården får du upp till 250 kronor tillbaka, som ett gratisspel, om ditt spel på matchen inte skulle gå in. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 50 kronor och du måste betta på ett odds som är 1,75 eller högre.

Kampanjkod: 44687

Spela hos betway