Allsvenskan: Hammarby – IFK Norrköping

I kväll gästas Hammarby av IFK Norrköping på Tele2 Arena i ett högintressant möte i Allsvenskan. Norrköping har möjlighet att gå upp i serieledning men Hammarby är knapp favorit om vi kikar på oddsen.

Matchstart: 19:00
TV: C More Fotboll, C More Live 4
Livestream: C More Play
Odds (1-X-2): 2,40 – 3,35 – 2,90

Odds från Mybet

Efter AIK:s seger mot Elfsborg har vi fem lag inom fem poäng i toppen av Allsvenskan, med IFK Göteborg högst upp på 35 poäng. Det innebär att vi under hösten, i vanlig ordning, har en spännande toppstrid att se fram emot.

Norrköping kan gå upp i serieledning

IFK Norrköping är som bekant med i guldracet och ligger för närvarande på en imponerande andra plats tre poäng bakom Göteborg. I och med Falkenbergs skräll mot Göteborg har nu Norrköping möjlighet att gå upp i serieledning inför nästa omgång om man vinner med tre mål eller fler mot Hammarby i kväll.

Hammarby i ingenmansland

Det har inte blivit den säsongen som många Hammarby-fans hoppades på i återkomsten och i nuläget innehar man en elfte plats i tabellen med 18 poäng. Hammarby är därmed avhängda från toppstriden och får istället sikta sig in på att hålla sig undan från bottenstriden.

Bakircioglu tilbaka i startelvan och Sjölund avstängd

Det som är positivt för Hammarby är att klubbikonen och lagets stora stjärna Kennedy Bakircioglu kan start i denna match, efter en tids skada. Samtidigt är Norrköpings mittfältskugge Daniel Sjölund är avstängd i detta möte, som givetvis kommer att saknas i kväll.

Hammarby knapp favorit

Kikar vi på oddsen är de jämna från spelbolagen men det är Hammarby favoriseras, trots Norrköpings tabellplacering. Och spelbolaget Mybet ger 2,40 för en hemmaseger till Hammarby och 2,90 gånger pengarna om Norrköping tar en otroligt viktig seger.

 

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 27 juli, 2015