Allsvenskan: Hett Göteborgsderby

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om NordicBet
  • Fokus på nordisk sport.
  • Odds på lägre divisioner och serier.
  • Norskt spelbolag grundat 2002.

Idag spelas tre intressanta matcher i Allsvenskan och däribland ett Göteborgsderby mellan BK Häcken och IFK Göteborg. Ett intressant möte där spelbolagen ger jämna odds. Vi har de senaste oddsen för alla dagens matcher i Allsvenskan.

Matcherna kan du se livestream hos CSports och ta då del av Bwins erbjudande där du får CSports i tre månader gratis om du blir kund just nu.

19:00 Malmö FF – Syrianska

Dagens stora favorit i de Allsvenska matcherna är helt klart Malmö FF som tar emot Syrianska hemma. Ett Malmö som inledde serien med en oavgjord match och en storförlust mot Häcken i den andra omgången. Men mot Syrianska, som ligger i botten av tabellen, ser det tufft ut och spelbolaget Nordicbet är stensäkra på att Malmö tar hem detta och ger låga 1,26 gånger pengarna vid en hemmaseger.

< ?php $bet_obj_array = array(53558); include('oddsjamforelse/templates/odds_match.php'); ?>

19:00 BK Häcken – IFK Göteborg

I Göteborgsderbyt mellan Häcken och IFK Göteborg ger spelbolagen jämna odds. Häcken har än så länge tagit två raka hemmasegrar och har 9-2 i målskillnad på hemmaplan. Den mest imponerande skalpen var 5-0 mot Malmö FF. Och som alla vet har IFK, eller real, Göteborg än så länge inte vunnit en enda match och är därmed jumbo i tabellen, trots att förhoppningarna var höga med tanke på de satsningar man gjort inför säsongen. En hemmaseger till BK Häcken ger 2,52 gånger pengarna hos Nordicbet som också ger 2,65 gånger pengarna om IFK Göteborg vinner. Jämnt som sagt.

< ?php $bet_obj_array = array(51836); include('oddsjamforelse/templates/odds_match.php'); ?>

19:05 Örebro – IF Elfsborg

Efter en misslyckad säsong i fjol har Örebro gjort stora förändringar i truppen det har märkts och än så länge är laget utan vinst med tre oavgjorda och en förlust. Kvällen motståndare Elfsborg har däremot tre vinster och en förlust vilket ger dem en andraplats i Allsvenskan och har lika många poäng som både succélaget Åtvidaberg och AIK. Däremot kan Elfsborg gå upp i serieledning vid en vinst ikväll eftersom de har en match mindre spelad. Elfsborg är som alltid passningssäkra och Örebro måste störa Elfsborg och kämpa för att kunna hota topplaget. Därmed är Elfsborg favorit och Nordicbet ger 1,98 gånger pengarna vid en bortaseger till boråsarna.

< ?php $bet_obj_array = array(53557); include('oddsjamforelse/templates/odds_match.php'); ?>

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 23 april, 2012