Allsvenskan: IFK Göteborg – AIK

  • Gratisspel upp till 1500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om Expekt
  • Över 20 år i branschen.
  • Svenskgrundat.
  • Stort utbud & bra odds.

I kväll möts rivalerna och guldjagande IFK Göteborg och AIK i Allsvenskan. En oerhört viktig match mellan trean och fyran i tabellen som i princip avgör vilket av dessa två lag som hänger på i guldstriden.

Matchstart: 19:05
TV: C More Sport, C More Live 4
Livestream: C Sports
Odds (1-X-2): 2,25 – 3,30 – 3,10 (Expekt)

Mitt i den Allsvenska guldstriden har vi ett viktigt möte mellan IFK Göteborg och AIK i kväll. En oerhört viktig match för två lag som kämpar för att hänga med Malmö och Helsingborg i toppen av tabellen. IFK Göteborg har inför denna match 44 poäng och AIK 42 poäng, Malmö FF toppar tabellen med 48 poäng och därefter har vi Helsingborg med 45 poäng.

IFK Göteborg är ett av de formstarkaste lagen i Allsvenskan och har fyra vinster och en förlust på de fem senaste matcherna. Med hemmaplan i kväll är det inte helt orimligt att man är favorit i mötet och ett spel på IFK som vinnare ger 2,25 gånger pengarna hos spelbolaget Expekt. Det höga hemmaoddset talar för att detta ändå kommer att bli en oviss match även om spelbolaget ger oddset 3,20 för en bortaseger till AIK.

Det kommer att bli en mycket spännande match i kväll som har avspark klockan 19:05. Matchen kommer att sändas i C Mores kanaler samt livestream hos C Sports.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 23 september, 2013