Allsvenskan: IFK Göteborg – Djurgårdens IF

Ett formstarkt Djurgården gästar IFK Göteborg senare i kväll och kan ta sin första bortaseger för säsongen. Oddsen från spelbolagen talar dock till Göteborgs fördel.

Matchstart: 19:05
Tv: C More Sport
Livestream: CSports
Odds (1-X-2): 1,67 – 3,60 – 5.50 (William Hill)

Efter fiaskostarten har Djurgården repat sig och ligger just nu på en 13:e plats i den Allsvenska tabellen och har tre vinster och en oavgjord på de senaste fyra matcherna.

IFK Göteborg, som inledde säsongen otroligt bra, har tappat lite de senaste omgångarna och förlorade senast mot Öster borta och spelade oavgjort mot Gefle omgången dessförinnan. På hemmaplan är dock Göteborg obesegrade än så länge i Allsvenskan med 8-1 i målskillnad.

Med tanke på att Djurgården inte har en enda bortaseger att luta sig mot denna säsong är det inte helt överraskande att Göteborg är klar favorit i mötet.

Ett spela på hemmalaget IFK Göteborg ger höga 1,67 gånger pengarna och ett spel på bortalaget Djurgården ger 5,50 gånger pengarna hos William Hill.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 17 juni, 2013