Allsvenskan: IFK Göteborg – GIF Sundsvall

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.75
  • Läs mer om Betway
  • Trevliga oddsboostar.
  • Satsar stort på E-sport.
  • Stort utbud.
18+ | Stödlinjen.se | Endast nya kunder. Spela för värdet av din första insättning till lägsta odds 1,75 för att få gratisspelet (som högst 500 kr). Vi matchar då din insättning upp till 500 kr. Endast insättning med Trustly eller kort. Vinster från gratisspel har inga omsättningskrav.

Guldjakten fortsätter för ett IFK Göteborg som fortfarande har allt i sin egna händer. I kväll är det Sundsvall som gästar på hemmaplan och det mesta talar för att Göteborg tar tre poäng och återerövrar förstaplatsen i tabellen.

Matchstart: 19:05
TV: C More Sport
Livestream: C More Play
Odds (1-X-2):  1,25 – 6,00 – 9,50

Spela hos betway

IFK Göteborg är nu pressade att ta tre poäng efter krysset mot Elfsborg i den föregående omgången av Allsvenskan. Dock har Göteborg fortfarande allt i sina egna händer och om man tar tre poäng mot Sundsvall i kväll så går man återigen upp i serieledning på samma poäng som IFK Norrköping men med bättre målskillnad.

Göteborg har en rad segrar mot Sundsvall på hemmaplan

Göteborg brukar inte ha några problem att mot Sundsvall på hemmaplan. Senaste bortasegern för Sundsvall mot Göteborg var i maj 2004 och innan dess har det varit ideliga segrar för Göteborg. Dock ska tilläggas att bortamatcherna i Sundsvall har varit en helt annan sak med oavgjorda matcher de två senaste säsongerna, ett resultat som inte räcker för Göteborgs del i kväll.

Sundsvall bättre på bortaplan denna säsong

Ser vi till formen så har Sundsvall tre raka förluster, en borta två hemma, och Göteborg en oavgjord mot Elfsborg och dessförinnan en rad segrar. På hemmaplan har Göteborg endast en förlust,två oavgjorda och hela nio segrar denna säsong. Sundsvall, som slåss i nedre delen av tabellen för att undvika kvalet, har ett bättre bortafacit än hemmafacit och har tagit 16 av sina 26 poäng på bortaplan.

Göteborg given oddsfavorit

Kikar vi på oddsen inför denna viktiga match som kan avgöra toppstriden så är Göteborg klara favoriter till 1,25 gånger pengarna hos betway och spelboalget ger hela 9,50 gånger pengarna om Göteborg skulle klappa ihop och Sundsvall istället vinner matchen.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 28 september, 2015