Allsvenskan: Jämna odds inför premiären

  • 500 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Allsvenskan

I helgen är det äntligen dags för den 99:e säsongen av Allsvenskan att dra igång! På lördag spelas premiären och vi kikar in oddsen inför säsongen, som talar för ett mycket jämnt race.

BK Häcken gick förra säsongen hela vägen och tog hem SM-guldet och gjorde det på ett övertygande sätt. Det är mycket som talar för att Häcken kommer att vara med guldracet även denna säsong, inte minst hur man tog sig hela vägen till finalen i Svenska Cupen.

Tre lag väntas tampas om SM-guldet

Kikar vi på de senaste oddsen från Unibet är det tre lag som väntas göra upp om SM-guldet detta år Malmö FF, Häcken och Djurgården, de tre senaste årens vinnare. Malmö FF har varit den klara favoriten till SM-guldet de senaste åren men det favoritskapet har kommit lite på sned, med tanke på fjolårets säsong.

MFF är visserligen favorit fortfarande till SM-guldet men till det höga oddset 3.00 hos Unibet. Och utmanarna Häcken och Djurgården ges båda oddset 3.00. Outsiders hos Unibet är de två Stockholmslagen AIK och Hammarby som båda spelas till 8.00 gånger pengarna.

Se de senaste vinnaroddsen nedan.ads

Vem vinner Allsvenskan 2023? – Se oddsen nedan

Kommande matcher i Allsvenskan

Premiären går som sagt av stapeln den 1 april och nedan ser du de åtta kommande matcherna för Allsvenskan 2023.

Kommande matcher
Match
1
X
2
17:30 2/4
Halmstad - AIK Allsvenskan
+44
19:00 3/4
Mjällby - Varberg Allsvenskan
+44
19:10 3/4
Elfsborg - Häcken Allsvenskan
+44
Oddsen uppdaterades 2024-02-23 12:11:20. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 29 mars, 2023