Allsvenskan: Kalmar – Helsingborg hur ska det sluta?

:expekt-logo:Trelleborg måste vinna nu på hemmaplan, mot Göteborg, för att undvika att bli fast i botten av tabellen. Och Kalmar FF tar emot serieledande Helsingborg på hemmaplan. Vid en vinst för smålänningarna så hänger de med i toppen av tabellen.

Det väntas bli en jämn match mellan Kalmar och Helsingborg senare idag. Oddset 2.75, hos :expekt:, för en bortavinst till Helsingborg är inte illa med tanke på deras säsong än så länge. Med många oavgjorda matcher för Helsingborg så känns ändå 3.25 för ett oavgjort väldigt intressant och spelbart mot Kalmar. Kalmar har inte riktigt imponerat så väldans mycket under säsongen, men ligger ändå på en femte plats i serien med bara 6 poäng efter serieledande Helsingborg.

Trelleborg har haft en tung vår och detsamma gäller för Göteborg, som dock har blivit mycket bättre nu i mitten av säsongen. IFK har en formtopp men frågan är när den kommer att brytas? Oddset 3.45, hos :expekt: för hemmalaget Trelleborg är lite galet, men ändå väldigt intressant. Vill man köra ett säkrare spel så är oddset 2.10 för en vinst till Göteborg också spelbart.

19:00 Kalmar FF – Helsingborgs IF
2.50 – 3.25 – 2.75

19:00 Trelleborgs FF – IFK Göteborg
3.45 – 3.30 – 2.10