Allsvenskan: kan Djurgården rå på Helsingborg

:betsafe-logo:Sedan Magnus Pehrsson tog över Djurgården har laget radat upp segrar och ikväll i Allsvenskans enda match har de chansen att ta femte raka när serieledarna Helsingborg kommer på besök. Ligaledarna Helsingborg har ett knappt försprång om man kollar på oddsen från :betsafe:.

Det dröjde till sjunde omgången innan Djurgården tog sin första seger och de första två månaderna av allsvenskan var ingen rolig tid för alla djurgårdare. Pehrsson har dock fått laget på fötter igen och efter 4-0 segern mot IFK Göteborg i mitten av juni har laget radat upp segrar. Och senast avgjorde Daniel Sjölund i 79 minuten när laget slog Häcken med 1-0.

Serieledarna Helsingborg är på besök

Motståndet för dagen är svårast tänkbara när serieledarna Helsingborg kommer på besök. Trots att övriga topplag har spelat en match mer än Helsingborg så leder laget serien med två poäng. En vinst idag innebär alltså att laget behåller sin fempoängsledning.

Faktum är att årets enda förlust för Helsingborgslaget kom senast de var på besök i Stockholm, den gången var det AIK som tog en komfortabel 2-0 seger.

Blir det en bättre Stockholmsvisit för Helsingborg den här gången? Om man kollar på oddsen från :betsafe: ser det ut som att det kommer att bli en jämn match, med en knapp fördel för gästande Helsingborg till 2.40 gånger pengarna. Ett väldigt intressant odds med tanke på att Helsingborg har visat upp en bra form.

Djurgården har vaknat till liv och har också en bra form och trend. Men det kommer att bli en tuff prövning för Djurgården mot Helsingborg. Oddsen för en hemmavinst ligger på 2.95 gånger pengarna hos :betsafe:.

Odds från :betsafe: för dagens Allsvenska match

 

19.00 Djurgården – Helsingborg  2,95  – 3,30 – 2,40