Allsvenskan: Malmö FF – AIK

Den andra omgången av Allsvenskan bjuder på ett hett möte mellan de svenska mästarna Malmö FF som kommer att ta emot ett AIK med en hög målsättning och stor förväntningar. Oddsen talar dock för en säker hemmaseger till Malmö.

Matchstart: 19:05
TV: C More Sport, C More Live 4
Livestream: C Sports
Odds (1-X-2): 1,56 – 3,80 – 5,50

Odds från SuperLenny

Det kommer givetvis att bli en tuff match mellan Malmö och AIK. Båda lagen har höga ambitioner att sluta i toppen av tabellen och givetvis så förväntar sig båda tre poäng i kväll. Stort avbräck för AIK är att lagets stora stjärna Nabil Bahoui missar matchen på grund av en hjärnskakning han ådrog sig mot Halmstad och det kommer att bli en tuff uppgift för AIK att rubba de svenska mästarna som imponerade stort mot Sundsvall.

Kikar vi på oddsen så talar de till Malmös fördel, som sig bör med tanke på hur man dominerade mot Sundsvall i den inledande omgången samtidigt som AIK fick kämpa sig till en 2-1 seger mot Halmstad. Ett spel hos spelbolaget SuperLenny ger 1,56 gånger pengarna på Malmö som segrare i kväll och hela 5,50 gånger pengarna om AIK skulle ta tre viktiga poäng för att utmana Malmö om titeln.

Tredubblad vinst på ”Målskytt”

SuperLenny har ett extra bra erbjudande på matchen mellan Malmö och AIK. Spela på vem som blir målskytt i matchen och Lenny dubblar din vinst om spelaren gör två mål och tredubblar vinsten om spelaren gör tre mål i matchen!

Oddsfavoriter att näta

Markus Rosenberg 2,25
Agon Mehmeti 2,59
Pawel Cibicki 2,85
Jo Inge Berget 3,05
Magnus Wolff Eikrem 4,00
Henok Goitom 4,00
Nabil Bahoui 4,75
Mohamed Bangura 4,75
Fredrik Brustad 4,75
Marko Nikolic 5,00

Odds från SuperLenny

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 9 april, 2015