Allsvenskan: Malmö FF – AIK

I dag har har vi en högintressant match på Swedbank Stadion när serieledande Malmö FF tar emot AIK i Allsvenskan. Malmö har en chans att rycka i tabellen och samtidigt göra det svårt för AIK att hänga med i toppen.

Matchstart: 19:05
TV: C More Sport
Livestream: C Sports
Odds (1-X-2): 1,80 – 3,45 – 4,45 (NordicBet)

Kvällens match mellan Malmö och AIK är mycket intressant för toppdramatiken. Malmö toppar serien med 25 poäng, två poäng före tvåan Elfsborg, och med en match mindre spelad. AIK ligger i sin tur precis utanför toppstriden på 18 poäng och kan vid seger avancera  till en fjärde plats och på så vis hänga med i toppen. Men skulle det bli en seger för Malmö så gör man ett litet ryck samtidigt som man behåller AIK på en bekvämt avstånd i tabellen samt att man garanterar en serieledning inför det kommande VM-uppehållet.

Mötena mellan Malmö och AIK brukar alltid vara speciella och med mycket på spel i kvällens match så kan vi räkna med ett hett möte. AIK brukar ha det svårt på bortaplan mot Malmö och oddsen talar också för en hemmaseger i kväll. Ett bet på Malmö som segrare ger i skrivandets stund oddset 1,80 hos NordicBet och hela 4,45 om AIK skulle gå segrande ur kvällens match.