Allsvenskan: Malmö FF – Hammarby

Hammarby vann det prestigefulla derbyt senast mot Djurgården i Allsvenskan och kan i kväll ta ytterligare en skalp om de vinner bort mot de regerande mästarna Malmö FF. Även om Hammarby gjort det bra så här långt så tror spelbolagen på säsongens första förlust i Allsvenskan och oddsen är låga på en Malmö-seger.

Matchstart: 19:05
TV: C More Sport, C Moire Live 3
Livestream: C Sports
Odds (1-X-2): 1,38 – 4,90 – 8,00

Spela hos Unibet

Derbyt mellan Hammarby och Djurgården var en tuff kamp men Hammarby drog det längsta strået och vann med 2-1. Den stora skillnaden i derbyt var veteranen Kennedy Bakircioglu som gång på gång utmanade och som själv gjorde ett drömmål, 1-1, i den andra halvleken.

I Malmö FF är det även veteranen Markus Rosenberg som utmärkt sig efter tre spelade omgångar och ännu finns det mycket att hämta från ett Malmö som har en imponerande offensiv. Senast var det Yoshimar Yotuns som såg till att man tog ytterligare tre poäng borta mot Göteborg, med ett riktigt fint skott.

Båda lagen obesegrade så här långt

Både Hammarby och Malmö har sju poäng efter tre spelade matcher, vilket är överraskande med tanke på Hammarbys tuffa spelschema. Även om poängen är densamma så är lagen lågt ifrån varandra på pappret vilket talar för en hemmaseger till Malmö FF i kväll.

Malmö stor favorit

Oddsen från spelbolagen är också talande för att Malmö går segrande ur detta möte och därmed bryter Hammarbys förlustfria svit. Ett spel på en Malmö-seger ger låga 1,38 gånger pengarna hos Unibet samtidigt som spelbolaget ger hela 8,00 gånger om Hammarby tar ytterligare tre poäng.