Allsvenskan: Malmö FF – Jönköpings Södra

  • 100% upp till 1000 kr
  • Omsättningskrav 8x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om Bethard
  • Nylanserad hemsida
  • Snabba uttag
  • Grymma odds

Malmö FF ska i kväll ta emot Jönköpings Södra i Allsvenskan och är storfavoriter att vinna matchen och återta serieledningen från Norrköping om vi kikar på oddsen.

Matchstart: 19:00
TV: C More Sport, C More Live 4
Livestream: C More Play

Intressanta spel Odds
Matchodds (1-X-2): 1,25 – 5,60 ? 11,00
Att gå vidare (1-2): 1,07 – 7,25
Över/under 2,5 mål: 1,55 – 2,25
Att båda lagen gör mål ja/nej:  2,10 – 1,71

Odds från bethard >

Malmö FF gjorde inte direkt säsongens bästa insats när man fick med sig ett oavgjort resultat, 1-1, borta mot Kalmar i den föregående omgången av Allsvenskan, en match man ska vara glada över att man inte gick helt poänglös ur. Malmö har nu tappat serieledningen till IFK Norrköping och kommer i kväll att möta Jönköpings Södra ett lag man förlorade mot tidigare i våras och har revansch att utkräva. Malmös förlust mot Jönköpings Södra var på bortaplan och kvällens match hemma på Swedbank Stadion är en helt annan historia och tre poäng är nästan ett krav.

Jönköpings Södra hade i sin tur en rejäl urladdning borta mot Falkenberg senast då man vann med hela 5-0.

Malmö har dock en del tunga avbräck i detta möte och kommer att sakna avstängde Oscar Lewicki samtidigt som Kari Arnason fortfarande är skadad. Pa Konate är dock tillbaka efter sejouren i Rio-OS.

Kikar vi på oddsen från spelbolagen så tror de på en säker seger till Malmö och spelbolaget bethard ger låga 1,25 på en seger till Malmö och ett spel på Jönköpings Södra hela 11,00 gånger pengarna.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 22 augusti, 2016