Allsvenskan: Malmö FF mot AIK

:ladbrokes-logo:Malmö FF har äntligen fått ny tränare. Förre AIK tränaren Rickard Norling, nu senast i Assyriska, har tagit över de regerande mästarna sedan Roland Nilsson bytt arbetsplats till Parken på andra sidan Öresund. Rickard Norling ledde AIK till silver i Allsvenskan 2006 och får nu börja sitt nya jobb med att åka till ett Råsunda som måste innebära många fina minnen för Norling.

Djurgården är i desperat behov av poäng. Att behöva åka till Göteborg och spela mot ett IFK med vind i ryggen är inte optimalt. Änglarna har inte gett upp tankarna på en framgångsrik säsong trots den miserabla starten på säsongen så Djurgården får det inte lätt på Gamla Ullevi.

?Djurgården och Halmstad har hamnat lite på efterkälken och Helsingborg har ryckt lite i toppen, förutsatt att de får tre poäng för den avbrutna matchen mot Malmö FF, men allt annat hade fått mig att höja rejält på ögonbrynen. Förutom dessa tre lagen är det som vanligt i Allsvenskan – mycket jämnt, och det är ju det som gör det så spännande. Varje match är värd nånting vilket bäddar för heta matcher?  säger Andreas Gillberg, :Ladbrokes: Nordenchef.

Aktuella odds för dagens omgång av Allsvenskan

AIK-Malmö FF

1. 2,75

X. 3,15

2. 2,50

IFK Göteborg – Djurgården

1. 1,65

X. 3,60

2. 5,00

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 9 juni, 2011