Allsvenskan och Champions League

Ikväll har vi spännande matcher på schemat när Elfsborg åker till Norrköping för att jaga in pinnar på Kalmar och Göteborg tar sig an FC Basel i andra omgången av kvalet till Champions League.

Elfsborg har bra chanser att ta in poäng mot Kalmar FF då smålänningarna förlorade mot Malmö FF tidigare i veckan. Boråsarna saknar dessvärre mittfältsmotorn Anders Svensson men är trots detta storfavoriter inför kvällens match. IFK Norrköping har varit en besvikelse i årets allsvenskan och behöver få alla de poäng som är möjliga. Ikväll spår dock Odds Online ingen lycka för Peking.

IFK Göteborg gjorde det som förväntades under första omgången av kvalet till Champions League och spelade ut Murata. Ikväll blir det tyngre motstånd när det schweiziska storlaget FC Basel står för motståndet. Då göteborgarna spelar på hemmaplan är oddsen på svenskarnas sida men för att ta sig vidare i turneringen är FC Basel tunga favoriter. Schweizarna var nära att ta sig till semifinal i UEFA-cupen i fjol.

Bästa odds, IFK Norrköping – Elfsborg

1: 5,00 :Expekt:

X: 3,55 :Expekt:

2: 1,80 :bet365:

Bästa odds, IFK Göteborg – FC Basel

1: 2,45 :Betsson:

X: 3,30 :bet365:

2: 2,80 :bwin:

Vidare från andra omgången:

Göteborg: 2,70 :bwin:

FC Basel: 1,40 :bwin:

Skribent: Stefan

Stefan Knutsson heter jag och är 25 år gammal. Spelar på hobbynivå och har börjat intressera mig allt mer för sport och spel. Lägger några vad i veckan och spelar på hobbynivå. Har en magisterexamen i ekonomi med inriktning mot logistik och tog den vid Växjö universitet. Bor idag i Växjö med min sambo och arbetar på ett IT-företag i Karlskrona.

Skriven den 30 juli, 2008