Allsvenskan: Oddsen inför premiären

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

På lördag klockan 13:00 är det äntligen dags för Allsvenskan 2016 att kicka igång. IFK Norrköping är regerande mästare men oddsen talar för att Malmö FF tar hem SM-guldet.

Så var det dags för en ny säsong av Allsvenskan att dra igång. Förra säsongen så stod IFK Norrköping, som var uträknade på förhand, för en riktig skräll när de bärgade SM-guldet, före IFK Göteborg och AIK i en rafflande avslutning på säsongen.

Malmö FF är klar favorit att ro hem guldet

Kikar vi på vinnaroddsen från spelbolaget Unibet så ger man återigen Norrköping små chanser att på nytt ro hem SM-guldet och att försvara sin titel, då man ger hela 15,00 gånger pengarna. Istället är det Malmö FF som är spelbolagets favorit, trots den svaga säsongen i fjol, till oddset 2,50 gånger pengarna. I vanligt ordning så är IFK Göteborg, AIK och Elfsborg med bland de tänkbara utmanarna om guldet.

Kolla in vinnaroddsen på Allsvenskan här

Gå direkt till Unibet för att spela på Allsvenskan 2016

Malmö är klar favorit i premiären mot Norrköping

Norrköping får inleda den nya säsongen då man möter Malmö FF på Swedbank Arena i Malmö. De båda möttes i sista omgången och då var det Norrköping som utgick med seger och därmed bärgade SM-guldet. Förutsättningarna är dock helt annorlunda inför denna premiär och när lagen möttes i den svenska cupen tidigare i år så vann Malmö med 1-0. Kikar vi på oddsen inför denna premiärmatch så är det också Malmö som är stor favorit hos spelbolagen.

Kolla in hela spelschemat för den Allsvenska-premiären och för hela säsongen

 

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 1 april, 2016