Allsvenskan: Omgång 14 – avslutande matcher

:betsson-logo:Den Allsvenska jumbon Halmstad kommer att möta serieledande Helsingborg på hemmaplan nu i kväll. Det är spanjorernas sista match att visa att deras sejour inte var ett helt fiasko. Men det mesta talar för en vinst till Helsingborg. Kolla in övriga matcher för omgång 14 med odds från :betsson:.

I övriga matcher, som avslutar omgång 14, hittar vi Syrianska som tar gästar Elfsborg på Borås arena. Det kommer att bli en riktig prövning för Syranska då Elfsborg är väldigt starka hemma. Oddsen talar emot Södertälje och :betsson: ger hela 11.00 gånger pengarna om Syrianska vinner. Ett spela på Elfsborg ger 1.30 och det mesta talar för att Elfsborg ska kunna bärga en poäng i detta möte.

Det måste nästan Elfsborg göra för att hänga med Helsingborg som kan rycka i toppen. Om Helsingborg vinner mot Halmstad i kväll så kommer de ligga sju poäng före Elfsborg i toppen. Helsingborg är också favoriter att vinna dagens match till oddset 1.65 hos :Betsson:.

I övrgit har vi även IFK Norrköping som kommer att ta emot Kalmar FF. En kamp där Kalmar är favoriter men Norrköping kan nog skrälla på hemmaplan och denna match är allt annat än avgjord på förhand. Norrköping hade initiativet i matcher mot AIK senast, innan det drog iväg. Det finns kvalitéer i Norrköping och kan de bara utnyttja de läget som ges så kan de rubba Kalmar FF.

Odds från :betsson: för den Allsvenska omgången

19:00 Halmstads BK – Helsingborgs IF
5.25 – 3.65 – 1.65

19:00 IF Elfsborg – Syrianska FC
1.30 – 4.70 – 11.00

19:00 IFK Norrköping – Kalmar FF
3.40 – 3.30 – 2.10

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 27 juni, 2011