Analys + odds för Allsvenskan i helgen

Härligt med en ny spelhelg på gång och vi har oddsen inför helgens matcher i Allsvenskan. Fler bra spelobjekt i helgen.

Odds från Ladrokes
Lördag 31/7

Djurgården-Häcken 2,25-3,30-3,00

Djurgården fick tre poäng senast borta mot Kalmar. Med Sjölund Jonson åter i laget visar de en helt annan klass än i det tidigare mötet på hemmaplan mot Kalmar. Häcken har spelat bra senaste tiden och kan helt klart störa Djurgården. Jämn match med aningen fördel till hemmalaget.

Mjällby-AIK 2,00-3,30-3,60

El-Kabir avstängd igen för Mjällby och det innebär ett tungt avbräck för laget. AIK är mitt uppe i kval till Champions League där de åkte på en förlust i första mötet mot Rosenborg. En hel del skador kan nog göra att Mjällby hålls som favoriter här.
Söndag 1/8

Malmö FF-Gais 1,45-4,00-7,00

Gais har sålt Wanderson och det innebär en av de största förlusterna för ett lag i Allsvenskan. Framåt var det svårt redan innan och nu blir det än mer jobbigt att prestera. Malmö imponerar och får ses som det lag som kan hota Helsingborg om SM guldet. Gjuten etta

Elfsborg-Gefle 1,45-4,00-7,00

Formen är tveksam för de båda lagen och det gör det lite svårtippat. Elfsborg har spel ute i Europa som eventuellt stör trots en bred trupp. Gefle har ny anfallare på väg in. Tveksamt om laget kan åstadkomma något här efter att man börjat uselt efter uppehållet. Det är klasskillnad i grunden på lagen och de borde bli hemmaseger.

IFK Göteborg-Kalmar FF 2,15-3,30-3,20

Både IFK Göteborg och Kalmar FF har spel ute i Europa. Göteborg och Hysén normalt favoriter på hemmaplan men Kalmar har kapacitet att störa rejält här. Väldigt öppen match och X kanske kan vara en bra utgång.

Odds från Ladrokes