Andreas från Bromma vann drömresa till Fotbolls VM!

:betway-logo:Den 12 juni sitter en lycklig vinnare av Betways stora VM tävling tillsammans med ressällskap på planet till Sydafrika. Det blev den 39-åriga tandläkaren Andreas från Bromma i Stockholm som tog hem förstapriset och alltså får åka på sitt livs resa till världens största idrottsevenemang i sommar.

I stentuff kamp med många andra lojala kunder runt om i Europa blev det alltså den 39-årige tandläkaren som till slut hade turen på sin sida och blev den lycklige vinnaren.

Vinsten består av flygresa tur och retur till Sydafrika, sju nätter på femstjärnigt lyxhotell samt matchbiljetter till vårt grannland Danmarks två inledande matcher mot Holland och Kamerun i turneringen.

Det har varit ett otroligt tufft tävlingsupplägg, där det gällt att samla så mycket poäng som möjligt genom att spela ackumulatorspel i Betways sportsbook. Poängen som spelaren samlat ihop översattes till lotter som sedan användes för att låta slumpen avgöra vem som skulle bli den lyckliga vinnaren.

När :Betway: möter upp Andreas på hans tandläkarklinik i Stockholm bubblar han av gjädje: ?jag kan inte tro det är sant, jag har länge drömt om att resa till Sydafrika. Betway forever!? säger han med ett stort leende.

En annan lycklig vinnare hos Betway!

Andreas är dock inte den enda lyckliga vinnaren på :Betway:. Sokol R från södra Sverige blev Betways nya storvinnare i sportsbooken under april månad genom att lyckas få in en ackumulator 10 (10 matcher) med ett odds på 317,26 gånger pengarna. Med en insats på 1000 kr lyckades spelaren alltså kamma hem en rekordstor vinst på 317 260 kr.

Samma spelare lyckades bara någon vecka senare vinna över 170 000 kr i sportsbooken, denna gång med en mer vågad insats på 10 000 kr.

Betway är spelarens första val av spelbolag eftersom han upplever kundbemötande och support som mycket professionellt.

Spela på Betway du också!