Anna Haag och Emil Jönsson bloggar på Betsafe

:betsafe-logo:Med spelbolaget Betsafe.com som ny partner, så borde definitivt oddsen vara  på skidparet Anna Haag och Emil Jönssons sida under Holmenkollen-VM om fyra veckor. Läs om skidåkarnas tankar inför VM i Oslo.

– Det kändes rätt med :Betsafe:. Vi har sett lite på deras samarbete med Hans och Jon Olsson och det passar bra för oss också, säger skidparet Anna Haag och Emil Jönsson från hotellrummet i Estland.

– Det är klart att vi hoppas Anna och Emil får ett fantastisk VM i ett land där Betsafe har fina traditioner. Det var i Norge som Betsafes historia startade och vi är ju faktisk regerande oddsvärldsmästare i Norge efter en stor test i en norsk tidning. Så vi hoppas Anna och Emil får känna samma guldsmak, säger event- och sponsoransvarige Martin Nordstrand från spelbolaget Betsafe.com.

Registrera ett spelkonto på Betsafe redan idag!

Med knappt en månad kvar till skid-VM  letar skidparet storformen, men där Emil tidigare har varit bland de största favoriterna före olika mästerskap så har Årsundakillen en lite mer försiktig framtoning nu.

– Målet är väl att åka så fort som möjligt och att komma som högt som möjligt, men självklart så hoppas man alltid att få vara med och slåss om medaljer, säger den 26-årige skidsprinten – som inte helt har lyckats i stora mästerskap tidigare.

– Sprint är en marginalsport och jag har haft lite otur i två mästerskap nu, men det är inget jag tänker så mycket på. Det kan bli så i bland, men har jag dagen vet jag att det går bra, säger Emil Jönsson.

Du vill kanske att vi ger favoritstämpeln till någon annan så du slipper den pressen?
– Ja! He, he… Gör det. Ge det till någon norrmann, skrattar Emil som tillsammans med sin sambo Anna Haag kommer att blogga och ge en del tips på Betsafes bloggsida före och under VM.

– Blogga kan jag, men spela är jag inte så bra på. Jag har provat det några gånger utan större succé, erkänner Anna Haag.

Men hon kommer att dela med sig av värdefulla tips om vem som kan förväntas hamna i toppen i de olika loppen och hur Holmenkollen passar de olika deltagarna.

Så hur passar Holmenkollen för Anna Haag då?
– Jag trivs bra i Holmenkollen. Det är en härlig stämning och alltid lite Norge-Sverige kamp. Vi pratar ju nästan samma språk så man hör att norrmännen hejar lite på oss svenskar också och sen kommer det några roliga kommentarer som ?nu är du trött? och så vidare, men det får man ta, skrattar Anna Haag, som heller inte vill hämta ut några medaljer i förskott.

– Jag har varit på pallen en gång denna säsongen så medaljchansen finns ju. Men det är nu alla kommer att vara som bäst, så det blir tufft. Pursuiten är kanske där jag har störst chans, säger den 25-årige skidåkerskan.

Förra vintern överraskade hon positivt med två OS-silver så kanske hittar hon storformen i rätt tid igen.Sista ordet får oddssättare och skidexperten Geir Magne Gjersvoll från spelbolaget :Betsafe:.

Hur ser din oddstaktik ut för det svenska skidparet?
– Rent spontant så tror jag att Emil tar två medaljer och Anna en medalj. Emils guldchanser är ungefär 45 procent eller 1,95 i odds, avslutar oddssättaren Geir Magne Gjersvoll.

Skribent: Johan

Skriven den 25 januari, 2011