Anthony Joshua vs Andy Ruiz Jr – oddsen inför lördagens rematch

  • Upp till 1500 kr i spelkrediter + 100 gratisspel
  • 1x fastställt spel för att få spelkrediterna
  • Läs mer om Bet365
  • Min. insättning för spelkrediter är 50 kr & gratisspel är 500 kr
  • Max pris, spelrestriktioner, exkluderingar, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.
  • Erbjudandet gäller nya kunder. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter.

På lördag ska Andy Ruiz och Anthony Joshua återigen göra upp efter sommarens oväntade knockout. Och ska vi tro Bet365 oddssättare så får Joshua sin revansch.

Mexikanen Andy Ruiz stod för en av de stora skrällarna i boxningshistorien när han i somras vann över världsmästaren Anthony Joshua. Britten ansågs vara en stor favorit i tungviktsmötet mot Ruiz som inför matchen hånades för sin fysik. Men trots det så vann Ruiz på teknisk knockout (TKO) i den sju ronden och skrällen var ett faktum. Joshua gick in i matchen som med de fyra bältena WBA (Super), IBF, WBO och IBO som han därmed förlorade.

Direkt var det en snack om en rematch och så blev det.

På lördag möts de igen

På lördagskvällen ska de två nu mötas igen. En match som kommer att äga rum på Diriyah Arena, i Saudiarabien. En arena som byggdes under kort tid och som det har varit mycket skriverier om. Och det är ingen överdrift att påstå att denna match är upphausad med tanke på vad som står på spel. Det är en av de stora matcherna på senare år och pressen är nu otroligt stor på Joshua att ta tillbaka sina förlorade titlar, och heder.

Se matchen hos Viaplay

Detta är givetvis en match man verkligen inte vill missa. Och det behöver du inte göra heller gör. Har du ett konto hos Viaplay då kan du livestream matchen direkt när det händer i din dator eller enhet. Har du inget konto så kan du skapa ett med länken nedan.

Se matchen här hos Viaplay

Joshua klar oddsfavorit hos Bet365

Som sagt är pressen stor på Joshua och kikar vi på oddsen från spelbolaget Bet365 så är det återigen Joshua som är favoriten till låga 1,44 gånger pengarna som matchvinnare. Motsvarande spel på Ruiz ger nu oddset 3,00.

Vinner Ruiz på TKO igen så ger det oddset 3,75. Och blir det återigen en vinst i den sjunde rundan då betalar det 26,00 gånger pengarna.

Nedan har vi dragit ut de senaste oddsen från Bet365. Notera att dessa odds är hämtade den 6 december kl 17:30. För de senaste oddsen gå till Bet365.

Gå till bet365

Anthony Joshua vs Andy Ruiz odds

Gå till bet365

Anthony Joshua vs Andy Ruiz odds

Gå till bet365

Anthony Joshua vs Andy Ruiz odds

Gå till bet365

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 6 december, 2019