Anton Hysén favorit att vinna Let’s Dance 2012

  • 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Kom igång snabbt med Bankidentifikation.
  • Överskottet går till goda ändamål.
  • Spelbolaget på Åland sedan 1966.

Ikväll är det final i Let’s Dance. De två par som fortfarande är kvar i turneringen är Anton Hysén och Sigrid Bernson samt Molly Nutley och Calle Sterner. Och oddsen talar sitt tydliga språk. Anton Hysén och hans partner är stor favorit hos Paf till 1,20 gånger pengarna.

Finalen av Let’s Dance sänds som alltid i TV4 och med start 20:00. Det två paren som fortfarande dansar kvar i tävlingen kommer att ställas in för tuffa utmaningar i kväll när programserien ska avgöras. Och minst lilla snedsteg eller vid en blackout kan göra att rösterna hamnar hos motståndaren istället.

Paf är dock säkra på sin sak och ger Anton Hysén låga 1,20 om han och hans partner vinner i kväll. Det innebär att spelbolaget ger höga 4,00 om Molly Nutley och hennes partner Calle Sterner vinner i kväll.

Spännande kommer det att bli i alla fall!

Vinnarodds för Let’s Dance 2012

*oddsen är hämtade från Paf
Anton Hysén och Sigrid Bernson – 1,20
Molly Nutley och Calle Sterner – 4,00

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 1 juni, 2012