bet365

Argentina spelas mot Lagerbäcks Nigeria

Lördagen bjuder på två superheta matcher och en lite mer ljummen. Vi lirar krysset mellan Sydkorea och Grekland och litar till att Argentina och England besegrar Nigeria respektive USA, även om vi vill varna för amerikanarna.

Den tidiga matchen mellan Sydkorea och Grekland känns svårtippad och krysset ligger nära till hands. Därför liras just det till oddset 3.15 på :expekt:. Lagen har bara mötts en gång tidigare, i OS i Aten 2004. Den gången blev det 2-2.

Men Sydkorea och Grekland i all ära. Det spelas två andra hyfsade matcher på lördagen.

Argentina favoriter som håller

Först ut är Argentina – Nigeria. Maradona mot Lagerbäck. Och det här kan naturligtvis bara sluta på ett sätt. Vi spelar omgående ettan till oddset 1.55 hos :Unibet:.

Den minnesgode kommer ihåg att lagen möttes i Dödens grupp i Japan/Sydkorea, en match som slutade 1-0 till de blåvitsvarta, då Lagerbäck var med och snuvade Argentina på konfekten. Nu jagar Argentina revansch på svensken.

Argentina slog även Nigeria i VM -94, då med 2-1. Vi litar till att kvaliteten blir avgörande och hoppas på Messi show.

England vinner, även om USA inte ska underskattas

Lördagen avslutas med England – USA. Engelsmännen är förstås favoriter, men pass upp för USA som ofta gör bra matcher i stora mästerskap och som förstås skulle älska att snuva just England på poäng.

Lagen har spelat en VM-match mot varandra tidigare och lite överraskande är det USA som har plusstatistik via 1-0 vinsten i 1950 års VM i Brasilien.

Förnuftet säger dock att England vinner, därför spelas ettan till 1.57 på :Eurobet:.

Skribent: Johan

Skriven den 12 juni, 2010