Arsenal vände i derbyt

Det bjöds som sagt på en del riktiga godbitar helgen som gick. Störst dramatik var det på Stamford Bridge i London där Arsenal vände och vann mot Chelsea.

Först ut denna derbyhelg var dock daladerbyt i Hockeyallsvenskan där Leksand till slut lyckades infria spelbolagens förväntningar och vinna matchen. 5-3 i gästernas favör slutade derbyt.

Seriefinalen i The Championship slutade med delad pott, 1-1. Resultatet innebär att serieledande Wolverhampton fortfarande leder den engelska andradivisionen med sex poäng, före just Birmingham.

Söndagens två superderbyn i Premier League slutade båda med bortaseger. I Manchesterfighten mellan City och United avgjorde Wayne Rooney med matchens enda mål.

Lite längre söderut, i London, tog Arsenal en relativt oväntat trea. Speciellt med tanke på att Chelsea tog ledningen i den första halvleken. Robin van Persie ville dock annat och vände på egen hand matchen med två snabba strutar efter en timmes spel.

Trots förlusten håller spelbolagen fortfarande Chelsea som favorit till att vinna Premier League. :bet365: ger 2,10 på londonlaget, att jämföra med 3,25 på både Liverpool och United.

I italienska Serie A och spanska La Liga befäste Inter och Barcelona sina serieledningar efter vinster mot Napoli (2-1) respektive Sevilla (3-0).