Australian Open: Williams och Djokovic favoriter

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Australian Open är som alltid på tapeten i januari. I natt drog turneringen igång och i vanlig ordning är Novak Djokovic och Serena Williams favoriter att ta hem de två singeltitlarna.

Både Novak Djokovic och Serena Williams dominerade under förra året med tre Grand Slam-titlar vardera, Australian Open inkluderat. Kikar vi på oddsen inför årets upplaga av Australian Open, som drog igång under natten, så tror spelbolaget Unibet att Djokovic och Williams inleder 2016 på bästa sätt och försvarar sina titlar.

Ett spel på Williams som vinnare ger i nuläget oddset 3,25 gånger pengarna hos Unibet och spelbolaget håller vitryskan Victoria Azarenka som främsta utmanare till oddset 4,75.

I herrarnas turnering är Djokovic solklar favorit om vi jämför vinnaroddset till låga 1,70 gånger pengarna. Främsta utmanare väntas bli Andy Murray till höga 6,50 gånger pengarna. Värt att nämna är att ett spel på Stanislas Wawrinka ger oddset 11,00, Roger Federer oddset 12m00 och Rafael Nadal hela 15,00 gånger pengarna.

Gå till Unibet för att betta på din vinnarfavorit

Följ Australian Open livestream

Unibet kommer även att sända matcherna i Australian Open livestream och det enda du behöver är ett konto hos spelbolaget, med insatta pengar, för att ta del av sändningarna.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 18 januari, 2016