Avgörande matcher i grupp b i Afrikanska Mästerskapen

  • 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Kom igång snabbt med Bankidentifikation.
  • Överskottet går till goda ändamål.
  • Spelbolaget på Åland sedan 1966.

I dag ska det avgöras vilka två lag som går vidare från grupp b till slutspelet i Afrikanska Mästerskapen. Ghana har greppet om en plats i slutspelt och den andra platsen väntas DR Kongo och Mali göra upp om.

Mötet mellan DR Kongo och Mali kommer att bli direkt avgörande i grupp b i Afrikanska Mästerskapen. Vid ett avgjort resultat går Mali vidare vilket innebär att endast vinst räknas för DR Kongo i dagens möte.

Mali och Ghana favoriter att ta hem slutspelsplatserna

Under gårdagen så skrällde Kap Verde genom att knipa den andra platsen till slutspelet i grupp a före Marocko. I grupp b så vore det en liten skräll om DR Kongo skulle vinna kvällen möte och därmed gå förbi Mali. Mali är med andra ord klar favorit om man kollar på oddsen från spelbolaget Paf. Ett spel på Mali ger 2,15 gånger pengarna och ett spel på DR Kongo, som vinnare av matchen, till 3,30 gånger pengarna.

I det andra mötet i grupp b mellan Ghana och Niger räcker det med ett oavgjort resultat för att Ghana ska gå vidare. Man väntas göra så också och ett spel på Ghana som vinnare mot Niger ger låga 1,35 gånger pengarna hos Paf.

Matcherna kommer du att kunna följa i Eurosports kanaler.

Oddsen (1-X-2) inför kvällens möten i grupp b

18:00 DR Kongo – Mali 3,30 – 3,15 – 2,15
18:00 Niger – Ghana 9,00 ? 4,30 – 1,35

Att vinna grupp b

Ghana – 1,15
Mali – 5,50
DR Kongo – 20,00
Niger – 60,00

Att gå vidare från grupp b

Ghana – 1,01
Mali – 1,10
DR Kongo – 4,00
Niger – 10,00

Oddsen är hämtade från Paf

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 28 januari, 2013