Avgörande möten i Kvalserien till HockeyAllsvenskan

I kväll ska den sista omgången av Kvalserien till HockeyAllsvenskan avgöras och än är det inte klart vilka två lag som kommer att ta hand om de två direktplatserna

Inför kvällens avgörande omgång av Kvalserien till HockeyAllsvenskan är det Björklöven och Karlskrona HK som sitter i förarsätet, med Tingsryd jagandes bakom. Och kollar man på oddsen från spelbolaget betway är det just Björklöven och Karlskrona som väntas ta hand om direktplatserna.

Spänningen kan du följa hos Viaplay som sänder alla matcher livestream. Skapa ett konto och du får tv+film i en månad för 0 kr. Matcherna drar igång vid klockan 19:00.

1,10 gånger pengarna om Björklöven vinner hemma mot Piteå

Björklöven hade kunnat ta en direktplats redan i den föregående omgången då man mötte Karlskrona. Men KHK stod för en imponerande insats vilket innebär att Björklöven istället måste ta poäng mot jumbolaget Piteå i kväll för att säkra direktplatsen. En uppgift som inte borde vara allt för svår och spelbolaget betway ger låga oddset 1,10 gånger pengarna vid en seger till Björklöven.

Karlskrona klar favorit i bortamötet med Huddinge

Karlskrona har även de saken i sina egna händer men då måste de vinna mot nästjumbon Huddinge, på bortais. Även i detta möte är håller betway topplaget som favorit och om Karlskrona skulle vinna kvällens möte ger detta 1,40 gånger pengarna.

Tingsryd måste vinna mot Vita Hästen

Tingsryd har även de chansen att nå en direktplats men då måste de förlita sig på att Piteå eller Huddinge tar poäng. Med en poäng efter Karlskrona är en seger i kväll ett måste och man också är favorit till 1,65 gånger pengarna, hos betway, i mötet med Vita Hästen.

Oddsen inför avgörandet av Kvalserien till HockeyAllsvenskan

1X2
19:00Hc Vita Hästen – Tingsryds AIF3,404,801,65
19:00Huddinge IK – Karlskrona4,605,601,40
19:00IF Björklöven – Pitea Hc1,1010,509,50

Oddsen är hittar du hos Betway