Avslutande matcher i Allsvenskans 12:e omgång

:ladbrokes-logo:Under helgen har fem matcher spelats i Allsvenskan. Idag spelas tre till för att slutföra den 12:e omgången i Allsvenskan. Odds Online ger dig oddsen.

GAIS – IFK Göteborg 3,80-3,40-1,90

*Odds från :Ladbrokes:
Göteborgsderby. Är Änglarna äntligen på väg uppåt i tabellen? De stod för en imponerande insats mot AIK. Hysén kan vara tillbaka och det mesta känns uppåt i IFK. Det kan man däremot inte säga för GAIS. Tränare Axén pratar om att han har svårt att få ihop folk till träningarna och det är i princip hela den så viktiga centrallinjen som kan komma att saknas. Här talar i princip inget för GAIS. Form, skadeläge, kunnande och till och med hemmaplansfördelen är på Änglarnas sida här!

Gefle – Helsingborg 3,60-3,30-2,00

*Odds från :Ladbrokes:
HIF fortsätter att trumma på, oerhört imponerande. De är verkligen en lagmaskin där alla jobbar hårt för varandra. Oerhört täta bakåt och starka på fasta situationer. Dock ett avbräck här då viktige Mattias Lindström dragit på sig tre gula kort och är avstängd. Klasskillnad i grund och botten, men Gefle skall aldrig räknas bort hemma på Strömvallen. Serieledarna klara favoriter.

Brommapojkarna – Kalmar 2,75-3,20-2,45

*Odds från :Ladbrokes:
Kalmar fortsätter gå starkt, men 1-0 mot Halmstad var en seger med nöd och näppe. Kommer gynnas av konstgräset här där passningsskickliga Kalmar behöver en fin matta. BP förlorade med 4-1 senast, men var enligt uppgift det bättre laget. Saknar kapten Segerström här vilket är oerhört tungt. Dagsform avgör en på förhand jämn match.