Awa Santesson-Sey stor favorit att vinna X-Factor 2012

  • 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Kom igång snabbt med Bankidentifikation.
  • Överskottet går till goda ändamål.
  • Spelbolaget på Åland sedan 1966.

I kväll är det dags för final i X-Factor 2012 med tre tävlande kvar. Ser man till oddsen från spelbolaget Paf är det Awa Santesson-Sey som är stor favorit att vinna kvällens final.

Under hösten har vi kunna följt artisterna i underhållningsprogrammet X-Factor och i kväll ska det hela avgöras när tre finalister ska bli en.

Finalisterna kommer att först och främst framföra två låtar, en speciallåt och en glänsarlåt. Därefter så kommer en av finalisterna att få lämna tävlingen medan två går vidare. De två kvarvarande artisterna kommer att en sista gång sättas på prov när de återigen ska framföra den låt de valde till sin audition.

Kom ihåg att i finalen är det du hemma som bestämmer och inte juryn.

Awa Santesson-Sey är stor favorit

Ser man till oddsen är det Awa Santesson-Sey som är storfavorit att vinna finalen av den frösta säsongen. Och spelbolaget Paf ger låga 1,25 gånger pengarna om hons skulle vinna.

Tittarna bestämmer

Hur tror du att det slutar? Det är bara att betta på din favorit, och sedan rösta då har du gjort vad du kan.

Spänningen följer du i Tv4 och programstart är klockan 20:00.

Vinnarodds – Finalen i X-Factor 2012

Awa Santesson-Sey – 1,25
Benny Hult – 4,50
Isak Danielson – 10,00

Spela hos Paf

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 7 december, 2012