Ballon d’Or 2021: Favoriterna enligt oddsen

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Fotboll

Ballon d’Or 2021 ska avgöras under hösten och enligt de senaste oddsen från Unibet så kommer Lionel Messi att vinna priset för sjätte gången i hans karriär.

Ballon d’Or uteblev förra året på grund av corona som drabbade fotbollen på många negativa vis. Nu är priset tillbaka och årets utmärkelse till den bästa spelaren under 2021 kommer att avslöjas i slutet av november.

Messi klar favorit

Enligt de senaste oddsen från Unibet är det Lionel Messi som är stor favorit att vinna denna utmärkelse till oddset 1.50, för sjätte gången. I PSG har Messi ännu inte prestera efter förväntningarna men under våren så öste han in mål i ett svagt Barcelona och krönte den säsongen med skytteligavinst i La Liga och en Copa del Rey-buckla. Han främsta prestation under 2021 är när han ledde Argentina till en efterlängtad seger i Copa America, Sydamerikas motsvarighet till vårt Fotbolls-EM. Det är många som fortfarande anser att Messi är världens bästa spelare och att han vinner årets Ballon d’Or ger just nu låga 1.50 gånger pengarna hos Unibet.

Målrekord för Lewandowski men räcker det?

En given kandidat till årets Ballon d’Or är också anfallsesset Robbert Lewandowski. Fotbolls-EM blev inte någon succé för Polen som åkte ut redan i gruppspelet. Men likt Messi har Lewandowski öst in mål på klubblagsnivå med Bayern München. En säsong där Lewandowski slog det gamla målrekordet i Bundesliga med hela 41 baljor. Givetvis ledde det till en nionde raka ligatitel för Bayer. Lewandowski spelas just nu till oddset 3.50 hos spelbolaget.

Två outsiders

Outsiders till priset är Jorginho och N’Golo Kante som båda spelas till 8.00 gånger pengarna hos Unibet. Båda dessa två var instrumentala för Chelsea framgångar i Champions League och slutligen vinsten i finalen mot PSG. Jorginho borde dock ha en liten edge av de två med tanke på att han även var otroligt viktig för Italiens EM-seger.

Till Unibet

Se alla oddsen på toppfavoriterna hos Unibet nedan.

Odds på Ballon d’Or 2021

Lionel Messi 1.50
Robbert Lewandowski 3.50
Jorginho 8.00
N’Golo Kante 8.00
Cristiano Ronaldo 12.00
Gianluigi Donnarumma 17.00
Harry Kane 17.00
Karim Benzema 21.00
Kevin De Bruyne 21.00
Kylian Mbappé 21.00
Raheem Sterling 21.00
Romelu Lukaku 31.00
Ruben Dias 34.00
Erling Braut Haaland 34.00
Oddsen är hämtade från Unibet den 11 oktober kl 13:30

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 11 oktober, 2021