Bandy-VM: Sverige favorit mot Ryssland i finalen

Det blev som väntat Sverige och Ryssland som möts i söndagens final i Bandy-VM, efter att båda lagen vunnit sina semifinaler utan några större problem. Tittar man på oddsen är Sverige favorit att ta sin andra raka titel.

Matchstart: 15:30
TV: Tv4
Odds (1-X-2): 1,60 – 6,75 – 3,60 (Paf)

Det blev inte de två spännande semifinalerna som vi hade hoppats på i Bandy-VM. Ryssland vann mot Kazakstan med 8-2 och Sverige krossade Finland med 10-2. Därmed är det Sverige och Ryssland som återigen möts i finalen i Band-VM

Sverige vann mötet i gruppspelet mot Ryssland med siffrorna 7-5 och är även favorit att vinna finalen om man kollar på oddsen. Ett spel på Sverige som vinnare ger låga 1,60 gånger pengarna hos Paf, skulle dock Ryssland ta revansch ger detta 3,60 gånger pengarna. Matchstart i finalen är klockan 15:30.

Finland och Kazakstan kommer därmed att få göra upp om tredjeplatsen i turneringen. Den matchen startar vid klockan 11:45 under söndagen. I den matchen är Kazakstan favorit hos Paf till oddset 1,85 gånger pengarna. Ett spel på Finland som vinnare av mötet ger 2,50 gånger pengarna.