Bandy-VM: Sverige favorit mot Ryssland i finalen

  • 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Kom igång snabbt med Bankidentifikation.
  • Överskottet går till goda ändamål.
  • Spelbolaget på Åland sedan 1966.

Det blev som väntat Sverige och Ryssland som möts i söndagens final i Bandy-VM, efter att båda lagen vunnit sina semifinaler utan några större problem. Tittar man på oddsen är Sverige favorit att ta sin andra raka titel.

Matchstart: 15:30
TV: Tv4
Odds (1-X-2): 1,60 – 6,75 – 3,60 (Paf)

Det blev inte de två spännande semifinalerna som vi hade hoppats på i Bandy-VM. Ryssland vann mot Kazakstan med 8-2 och Sverige krossade Finland med 10-2. Därmed är det Sverige och Ryssland som återigen möts i finalen i Band-VM

Sverige vann mötet i gruppspelet mot Ryssland med siffrorna 7-5 och är även favorit att vinna finalen om man kollar på oddsen. Ett spel på Sverige som vinnare ger låga 1,60 gånger pengarna hos Paf, skulle dock Ryssland ta revansch ger detta 3,60 gånger pengarna. Matchstart i finalen är klockan 15:30.

Finland och Kazakstan kommer därmed att få göra upp om tredjeplatsen i turneringen. Den matchen startar vid klockan 11:45 under söndagen. I den matchen är Kazakstan favorit hos Paf till oddset 1,85 gånger pengarna. Ett spel på Finland som vinnare av mötet ger 2,50 gånger pengarna.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 3 februari, 2013