Bandy-VM: Sverige och Ryssland favoriter i semifinalerna

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om NordicBet
  • Fokus på nordisk sport.
  • Odds på lägre divisioner och serier.
  • Norskt spelbolag grundat 2002.

Under lördagen kommer semifinalerna i Bandy-VM att avgöras och tittar man på oddsen är Ryssland och Sverige otvivelaktiga favoriter att mötas i finalen.

Ryssland möter Kazakstan som stod upp bra mot ryssarna i gruppspelet. Ryssland vann dock mötet i gruppspelet med 6-4. Men i dagens semifinal är Ryssland stor favorit och ett spel på Ryssland som vinnare ger låga 1,15 gånger pengarna hos Nordicbet och ett spel på Kazakstan som vinnare 8,00 gånger pengarna.

Liknande situation har vi i den andra semfinalen för dagen mellan hemmanationen Sverige som möter grannlandet Finland. Trots att Sverige ”bara” vann med 5-3 i gruppspelet mot Finland tror Nordicbet på en säker seger för Sverige i dagens semifinal till oddset 1,17.

En notis är att arrangören har strulat till det med tiderna inför semifinalerna men det är nedanstående matchtider som gäller.

Oddsen inför dagens semifinaler i Bandy-VM

12:00 Ryssland – Kazakstan 1,15 – 10,00 – 8,00
15:45 Sverige – Finland 1,17 – 9,00 – 8,00

Oddsen hittar du hos Nordicbet

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 2 februari, 2013