Bandy-VM: Sverige – Ryssland i gruppfinal

I kväll har vi en spännande gruppfinal i Bandy-VM när Sverige möter Ryssland på Heden i Göteborg. Ett klassikt möte med mycket prestige inblandat. På förhand är hemmalaget Sverige favorit om man kollar på oddsen från Paf.

Matchstart: 19:15
TV: Tv4 Sport
Livestream: Tv4 Play
Odds (1-X-2): 1,90 – 5,50 ? 2,65 (Paf)

Det väntas bli publikrekord när Sverige möter Ryssland i kvälls Bandy-VM i den enda match som spelas på Heden i centrala Göteborg. Över 5000 biljetter är sålda inför matchen, vilket är rekord för en bandymatch i Göteborg.

Det är den sista matchen inför slutspelet och i dagsläget har båda lagen full pott, dvs 8 poäng vardera. Sverige toppar dock gruppen med bättre målskillnad. Det betyder att båda lagen har införlivat förväntningarna och vinnaren av kvällens möte kommer även att gå in i slutspelet som gruppsegrare.

I nio av de elva senaste VM-finalerna har Sverige och Ryssland möts. Vinnaren i kvälls möte skaffar sig därmed ett litet psykologiskt övertag inför en eventuell final lagen emellan Och det brukar alltid vara jämna möten när Sverige möter Ryssland. Spelbolaget Paf håller dock hemmalaget Sverige som favorit i kvällens möte till oddset 1,90 gånger pengarna. Ett spel på Ryssland som vinnare ger 2,65 gånger pengarna.