Barca och United enkelt vidare

Dramatiken från tisdagens redan klassiska möte mellan Liverpool och Arsenal uteblev på onsdagskvällen när Manchester United och Barcelona enkelt tog sig vidare i Champions League. I Manchester nickade Carlos Tevez in matchens enda mål i den andra halvleken, ett psykologiskt viktigt mål som satte punkt för Romas förhoppningar om avancemang. Men matchen kunde fått en annan utgång om Daniele De Rossi förvaltat den straff man fick i den första halvleken. Roma klarade inte av att störa United utan sin kapten Francesco Totti och Sir Alex Ferguson kostade till och med på sig att vila spelare som Rooney och Ronaldo. Även Barcelona tog sig vidare via 1-0 hemma mot Schalke 04. Målskytt blev Yaya Touré. I semifinalerna möts nu Liverpool – Chelsea och Manchester U – Barcelona. Återstår att se om spanjorerna kan knäcka den engelska trion. Hos :canbet: ger Barca som CL-mästare just nu 4,33.

Skribent: Johan