Barcelona storfavorit mot Athletic Bilbao ikväll

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav: 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om Betsson
  • Stort utbud och bra odds.
  • Över 20 år i branschen.
  • Grundat av svenskar.

I Copa del Rey-finalen i kväll är ett titellöst FC Barcelona storfavoriter mot uppstickaren Athletic Bilbao. Ett möte som kommer att bli ensidigt i alla fall om man kollar på oddsen från spelbolagen.

Avspark: 22:00
TV: Canal+, Tv4 Sport Xtra
Livestreaming: CSports

Matchen sänds livestream hos CSports och just nu får du CSports i tre månader gratis samt 500 kronor i bonus om du skapar ett konto hos Bwin och spelar för minst 200 kronor.

Pep Guardiolas sista match som tränare för Barcelona

FC Barcelona har haft en tung avslutning på säsongen efter att ha åkte ut mot Chelsea i Champions League och kort därpå förlorat mot Real Madrid i ett El Classico som också kostade La Liga-titeln. Dock kommer detta att bli Pep Guardiolas sista match som tränare för Barcelona och allt annat än en seger i kväll är otänkbart för Barcelona-spelarna som kommer göra allt för att förgylla denna kväll för sin avgående tränare och guru.

Athletic Bilbao har oddsen emot sig

Athletic Bilbao har med andra ord oddsen emot sig, som många gånger tidigare denna säsong. Men de har överraskat tidigare denna säsong när de bland annat slog ut självaste Manchester United samt även Sporting Lissabon. Med sitt frejdiga offensiva spel har Bilbao charmat många. Dock är detta en gren som Barcelona är bäst i världen på och kommer med alla sannolik att dominera detta möte.

Betsson ger 1,30 om Barcelona tar hem detta möte

I fjolårets möte i Copa Del Rey var det Barcelona som tog sig vidare efter två jämna möten som slutade 0-0 och 1-1 men Barcelona gick vidare på grund av ett bortamål. Dock ger spelbolagen Barcelona en stor fördel i kvällens möte och Betsson ger låga 1,30 gånger pengarna omn Barcelona vinner och hela 9,50 om Athletic Bilbao vinner.

Matchodds för finalen i Copa del Rey Athletic Bilbao – FC Barcelona

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 25 maj, 2012