Basket-EM: Inför Italien – Sverige

  • 1000 kr gratisspel
  • Minsta odds: 1.80
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Italien står för motståndet i den sista gruppspelsmatchen i Basket-EM. Sverige är redan utslaget och kollar man på oddsen tror inte spelbolagen på att Sverige avslutar turneringen med en seger.

Matchstart: 17:45
TV: Tv10
Odds (1-2): 1,28 – 3,65 (Unibet)

I Basket-EM blev det under gårdagen klart, redan innan förlusten mot Turkiet, att Sverige inte längre har någon chans att ta sig förbi det initiala gruppspelet. Även om dagens match mot Italien är betydelselös för det svenska laget, rent sportsligt, vill man ändå avsluta turneringen med flaggan i topp. Sverige har blandat och gett under turneringens gång och det är mycket möjligt med en seger i dagens match om det vill sig för svenskarna.

Kollar man på oddsen från spelbolagen är Sverige fortfarande nederlagstippade och bland annat ger spelbolaget Unibet 1,28 gånger pengarna för en seger till Italien och 3.65 om Sverige skulle vinna matchen.

Matchstart är klockan 17:45 och matchen kommer att sändas i Tv10.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 9 september, 2013