Basket-EM: Spanien favorit i finalen

:betsson-logo:De två mest stjärnfyllda lagen i Basket-EM 2011 möts, inte helt oväntat, i finalen senare idag. Spanien är dock den stora favoriten att ta hem mötet och försvara sin EM-titel. Sen är Ryssland också stor favorit att vinna mot Makedonien i bronsmatchen. 

Spanien spelar ett fröjdigt och snabbt spel i kontrast till den tidigare mer defensiva taktiken. Det har gjort att många matcher, som den i semifinalen mot Makedonien, bjuder på många mål såväl framåt som bakåt. Roligare matcher att titta på helt enkelt.

I finalen i Basket-EM är Frankrike nykomlingar och har aldrig tidigare tagit sig så lång i turneringen. Spanien är lite mer rutinerade och har både tagit ett OS-silver i Peking samt ett VM-guld 2006, men framförallt EM-guldet för två år sedan. Det mesta talar också för att Spanien även tar hem dagens final.

Så tror Betsson att Basket-EM slutar

:betsson: tror också på en säker seger till spanjorerna till oddset 1.29. I bronsmatchen, som spelas tidigare under dagen, så tror :Betsson: på en vinst till Ryssland mot Makedonien till oddset 1.27.

För er som vill se matcherna live, och följa spänningen, så sänder Tv10 både finalen och bronsmatchen.

Odds för Basket-EM 2011

*Odds från :betsson: 

16:30 Makedonien – Ryssland 3.80 – 1.27
20:00 Spanien – Frankrike 1.29 – 3.65

Gå till :Betsson: för att se fler odds för Basket-EM 2011 i Litauen.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 18 september, 2011