Basket-EM: Spanien favorit i finalen

:betsson-logo:De två mest stjärnfyllda lagen i Basket-EM 2011 möts, inte helt oväntat, i finalen senare idag. Spanien är dock den stora favoriten att ta hem mötet och försvara sin EM-titel. Sen är Ryssland också stor favorit att vinna mot Makedonien i bronsmatchen. 

Spanien spelar ett fröjdigt och snabbt spel i kontrast till den tidigare mer defensiva taktiken. Det har gjort att många matcher, som den i semifinalen mot Makedonien, bjuder på många mål såväl framåt som bakåt. Roligare matcher att titta på helt enkelt.

I finalen i Basket-EM är Frankrike nykomlingar och har aldrig tidigare tagit sig så lång i turneringen. Spanien är lite mer rutinerade och har både tagit ett OS-silver i Peking samt ett VM-guld 2006, men framförallt EM-guldet för två år sedan. Det mesta talar också för att Spanien även tar hem dagens final.

Så tror Betsson att Basket-EM slutar

:betsson: tror också på en säker seger till spanjorerna till oddset 1.29. I bronsmatchen, som spelas tidigare under dagen, så tror :Betsson: på en vinst till Ryssland mot Makedonien till oddset 1.27.

För er som vill se matcherna live, och följa spänningen, så sänder Tv10 både finalen och bronsmatchen.

Odds för Basket-EM 2011

*Odds från :betsson: 

16:30 Makedonien – Ryssland 3.80 – 1.27
20:00 Spanien – Frankrike 1.29 – 3.65

Gå till :Betsson: för att se fler odds för Basket-EM 2011 i Litauen.