Bet24 firar att monopolet i Danmark faller

:bet24-logo:Efter nio månaders förhandling i EU-kommissionen har man nu godkänt den nya danska spellagen som väntas träda i kraft den 1 januari 2012.

– Det är en historisk dag, nu när den föråldrade danska spelmonopolet äntligen kommer ersättas med ett licenssystem. Fler speloperatörer kommer därför snart få tillgång till den nya och mer kundvänliga danska spelmarknaden. Bet24 har sett fram emot denna dag i mer än 10 år nu och vi är spända på att få tävla på lika villkor i en öppen marknad, säger Thomas Petersen, CEO på Bet24.

Under de kommande månaderna kommer den nya lagen att implementeras. Licenser kommer sökas, behandlas och fördelas ut. Men enligt den officiella pressreleasen från den danska skattemyndigheten räknar man med att liberaliseringen kommer att träda i kraft först den 1 januari.

– Liberaliseringen av den danska spelmarknaden har varit på gång länge och Bet24 har följt utvecklingen nära för att vara förberedda när marknaden öppnas upp. Vi ser fram emot att välkomna ännu fler danskar till Bet24. Såväl nya som gamla kunder kan se fram emot flera spännande aktiviteter under 2012, fortsätter Thomas Petersen.

Bet24 firar redan nu denna historiska dag med en utbetalningsnivå på 100 procent. Det betyder att helgens ligamatcher i den danska Superligan kommer att ha de högsta oddsen i världen.

Du hittar mer info om detta supererbjudande på :Bet24:.

Skribent: Johan

Skriven den 21 september, 2011