Bet24 uppköpta av Unibet

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Unibet Group plc meddelade på onsdagen att de har köpt upp en av de ledande nordiska bettingbolagen, bet24, för nästan 120 miljoner kronor. En affär som i längden kommer att leda till att bet24 upphör och Unibet tar över verksamheten helt.

I en del att förstärka sin position på den nordiska marknaden har Unibet kommit överens med Nordic Betting Ltd, som profilerar sig som bet24 på den nordiska marknaden, om ett uppköp värt ?13,5 miljoner, cirka 120 miljoner kronor. Uppköpet är en del i Unibets satsningar på den Danska marknaden, nu när landet har lättat på sina lagar om spel. Men också en del i att ta ytterligare marknadsandelar på de övriga nordiska marknaderna.

Just nu kommer Bet24 att fortsätta med sin dagliga verksamhet. Men i framtiden kommer bet24:s verksamhet på Malta, och deras 45 anställda, att integreras med Unibets organisation. Varumärket Bet24 kommer med tiden att upphöra och då tar Unibet över helt och hållet.

Köpet beräknas att genomföras och godkännas i slutet av det andra kvartalet i år.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 12 april, 2012