Betfair lanserar app för iPad

:betfair-logo:Betfair, ett av världens största bettingbloga online, har offentliggjort sin nya betting app för iPad, som blir den första betting applikationen tillgänglig via App Store.

Återigen är :Betfair: Sportsbook & Racebook först på marknaden med ny teknologi när man banar väg med en sportsbetting app, speciellt framtagen för iPad. Till att börja med kommer den att vara tillgänglig för Betfairkunder i Storbritannien och Irland.

Tidigare i år lanserade :Betfair: världens första betting applikation för Internet TV. Detta följdes upp av den första bettingapplikationen för Iphone. Dessa banbrytande lanseringar stödjer tillsammans med iPad appen Betfairs strategier för att vara det ledande spelbolaget.

Betfair’s Global Director of User Experience, Don Fotsch kommenterar:
Lanseringen av Betfairs iPad applikation är ännu ett exempel på hur vi erbjuder de främsta metoderna när det gäller att placera sina spel till våra kunder. Återigen flyttar vi fram gränserna när det gäller anpassning till nya teknologiska trender och lösningar. Detta reflekterar våra entreprenörsrötter och vår besatthet av att leverera engagerande kundupplevelser.