Betsson köper Betsafe

:betsson-logo:Betsson meddelar nu att de har köpt det privatägda bolaget Betsafe för cirka 292 miljoner kronor. Med detta köpa vill Betsson utvidga sina marknader men samtidigt integrera de båda bolagen och bli den största aktören på marknaden.

:Betsson: är ett framgångsrikt bolag som har satsat på att bli en av de största aktörerna i Norden. Trots att Betsson inte har funnits lika länge som exempelvis konkurrenserna Unibet eller Expekt, så har de gått starkt frammåt sen starten 2002.

:Betsafe: har varit framgångsrika under 2010/2011 och en kraftig tillväxt på intäktssida, med 119 procent, uppgick intäkterna till 33,4 miljoner euro under de senaste tolv månaderna.

I och med integrationen av bolagen ska Betsson stärka sin position i norden och fortsätta sin satsning på att bli den största aktören på marknaden. Trots köpet av Betsafe kommer Betsson kommer att fortsätta att driva bolagen med samma personal och varumärken.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 13 maj, 2011