Betsson tror på Obama i presidentvalet 2012

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav: 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om Betsson
  • Stort utbud och bra odds.
  • Över 20 år i branschen.
  • Grundat av svenskar.

Oavsett vem som blir Obamas motståndare i det Amerikanska presidentvalet, som avgörs senare i år, så är demokraternas kandidat, och den nuvarande presidenten, Obama klar favorit hos spelbolaget Betsson att bli omvald.

Det har varit en tuff kampanj mellan de olika republikanska kandidaterna om vem som kommer att leda det partiet i kampen med Obama i det Amerikanska presidentvalet som avgörs i november. Mitt Romney är favorit att bli Obamas motståndare men oavsett vem som blir republikanernas kandidat så är Obama favorit hos spelbolaget Betsson till oddset 1,50 gånger pengarna att bli omvald som president.

Så här säger Betsson själv om de senaste oddsen:
? Oddsen har korrigerats utifrån hur våra spelare väljer att spela. Dagens odds motsvarar 66 procents sannolikhet att Obama vinner, en tydlig indikation på vart valet är på väg, säger Thomas Bertilsson på Betsson.

Kommer Obama att sitta kvar som president till 2016?

*oddsen är hämtade från Betsson
Ja – 1,50
Nej – 2,40

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 23 april, 2012