Betting online med matchprognos hos Betway

:betway-logo:Att ta del av matchanalys och statistik är grundläggande för den spelare som tar betting online på allvar. Det kan dock vara både tidskrävande och ibland svårt att finna statistik som är presenterat på ett enkelt och snyggt sätt.

Betway tillhandahåller sedan en tid tillbaka ett matchprognosverktyg för sina spelare. Verktyget finns för alla Premier League och Championshipmatcher som spelas och nås genom att klicka på ikonen ?forecast? efter den match man är intresserad av att granska i detalj.

Verktyget presenterar en grafisk bild av en mängd marknader och det är enkelt att ta del av statistiken då den presenteras i just grafer och tabeller istället för i rena siffror.
Verktyget matchprognos är mycket populärt och används inte bara av spelfantaster utan har visat sig tilltala ett mycket brett spektrum av spelartyper. Det finns alltid något intressant att snappa upp i prognosen som antingen kan förstärka eller ändra på vad man tidigare trodde sig vara säker på.

För att bli framgångsrik med betting krävs ett engagemang för de matcher man spelar på och med prognosverktyget ger Betway sina spelare ett verktyg för detta – snyggt presenterat och lätt att använda.

Besök Betway och kolla in Matchprognosfunktionen idag

Skribent: Johan

Skriven den 5 januari, 2011