Betway granskar Sverige – San Marino

:betway-logo:Sverige är självklart storfavoriter i kvällens möte mot San Marino. Sveriges odds, vid spel på vinst, är superlåga 1,01 – något som verkligen avspeglar vilka otroliga favoriter vårt blågula landslag är ikväll.

San Marino, som rankas som Europas sämsta lag, har ett odds på 67 gånger pengarna men med tanke på Sveriges stundvis imponerande spel mot Ungern och det faktum att Zlatan spelar inför sin hemmapublik i Malmö hoppas vi på att detta spel inte betalar sig.

Det rekordlåga oddset på Sverige inför kvällens EM-kval match talar sitt tydliga språk; vårt blågula landslag är storfavoriter mot en av Europas blåbärsnationer i fotbollssammanhang – San Marino. Våra motståndare ikväll bjuder inte på någon imponerande meritlista av vinster medans Sveriges nya landslag bjöd på stor fotbollsunderhållning under stora delar av fredagens match mot Ungern.

Kvällens odds på Svensk vinst är 1,01 vilket det kan vara rätt svårt att finna något spelvärde i, men Betway erbjuder många andra roliga spelmarknader och vi hoppas på en underhållande match med mycket mål.

Bland de roligare odds som finns tillgängliga för spel, än just spel på vinnare, kan nämnas olika över-/underspel, resultatspel och spel på antal mål av enskilda spelare. Att Zlatan, inför sin hemmapublik i Malmö, kommer att göra två eller fler mål har ett odds på 2,75 medans ett hattrick av vår svenska superstjärna betalar 6,50 gånger pengarna. Den dubbla målskytten i matchen mot Ungern, Pontus Wernbloom, betalar tillbaka 4,50 gånger pengarna om han lyckas med bedriften att göra två mål även mot San Marino.

Att San Marino överhuvudtaget gör mål i matchen står just nu i 4,75 gånger pengarna. Sveriges målvakter har nog varit de som imponerat minst hittills, vilket kanske gör denna marknad spelvärd? Det troliga resultatet efter kvällens drabbning är just nu 3-0 till Sverige enligt Betways oddssättare. Detta resultat står i skrivande stund i 6,50 men både 4-0 och 5-0 ses som troliga resultat med ett odds på 7,00 gånger pengarna.

Hur det än går i matchen hoppas vi på stor underhållning och många mål. Du hittar samtliga spelmarknader för betting online här. Besök Betway.com idag för att registrera dig och samtidigt hämta hem vår uppstartsbonus på upp till 1000 kronor.

Skribent: Johan

Skriven den 7 september, 2010