Betway presenterar långtidsspel på världsettan

Det danska underbarnet Caroline Wozniacki är det senaste objektet för specialspel hos Betway. Caroline, som hon är med hela danska folket, är nybliven världsetta sedan den 11 oktober i år och frågan alla ställer sig är; hur länge kan hon hålla sig kvar som världsetta?

Genom att erbjuda betting på detta spel ger Betway Carolines fans möjligheten att med dubbel spänning följa hennes framsteg på touren.

Caroline är en verklig stjärna i sitt hemland Danmark. Men även polsk media skriver spaltmeter om henne då hennes föräldrar är från Polen. Den danske kronprinsen Frederik av

Danmark har frågat Caroline om hon vill vara hans partner i mixed dubbel någon gång – bättre partner kan man inte få. Hennes vinnande spelstil består av solida grundslag och hon är känd för att göra få egna misstag. Caroline är en spelare som gillar att styra spelet och som gjorde professionell debut redan som 15-åring.

Utnyttja din insättningsbonus och lägg ditt bet på Caroline redan idag. Kommer hon att hålla i världstoppen mellan 51-75 veckor? Spela på detta alternativ till 3,50 i odds.

Tror du att Caroline får det svårt att hålla sig kvar i toppen, så dubbla dina pengar genom att spela på ?under 51 veckor? (2,0).

Skribent: Johan

Skriven den 15 oktober, 2010