Blågul seger

Det var aningen darrigt till en början för Rasmus Elm i landslagströjan men det lade sig tillrätta efter ett tag. Men efter en passning från Kim Källström och en skarvning av Markus Rosenberg slog han till på halvvolley. En kanonträff som resulterade i ett otagbart skott får målvakten och det stod 1-0 till Sverige

Efter det målet så började knutarna lösa upp sig lite grand och laget växte sig starkare. De gav givetvis inspiration och mersmak. Även Kim Källström fick till en träff på frispark som letade sig in i målet via stolpen.

Rasmus Elm får beröm av de övriga i landslaget vilka var imponerade över bedriften att få till ett mål direkt i debuten och även Lagerbäck instämmer och tycker att han skötte sig bra och uppträdde moget i flera situationer, framförallt i spel utan boll.

Det här är givetvis positivt inför kommande matcher i VM kvalet där det kommer att behövas bra prestationer från våra landslagsspelare om det ska gå vägen.

Skribent: Christian Svensson

Gillar att spela på fotboll, mest Premier League men även andra ligor. Hockey VM är en årlig favorit som det både tittas och spelas på.

Skriven den 12 februari, 2009