Blir det Hammarby för Zlatan? Så säger oddsen

Oddset på Zlatan & Hammarby

Zlatans framtid är ett hett ämne just nu. Hans dagar i Milan ryktas vara över och att han istället kommer att spela för Hammarby, där han är delägare. Och nu kan du spela på detta rykta till oddset 4,00 hos Unibet.

Spekulationerna har gått varma den senaste tiden runt Zlatan. Det sägs att han har gjort sin sista match i Milan och att han istället kommer att spela för Hammarby när fotbollen väl är igång igen. Vilket inte känns ehlt otänkbart med tanke på hans delägarskap i klubben.

Zlatan har visserligen tidigare gått ut med att han inte kommer att avsluta sin karriär i Allsvenskan, men under rådande omständigheter så kanske han nu har ändrat sig. Skulle han komma till spel i Hammarby, trots allt, så skulle klubben sannolikt segla upp som ny guldfavorit. Och skulle Hammarby gå hela vägen så skulle det bli lite av en fjäder i hatten för Zlatan som ny delägare i klubben.

Hos Unibet kan du betta på Zlatan kommer att lira i Hammarby framöver och det ger just nu intressanta 4,00 gånger pengarna.

Här hittar du oddset hos Unibet